PRIVAT RUM TILLGÄNGLIGT FÖR MÖTEN OCH PRESENTATIONER


Vad är ett escape room?

Ett escape room är en unik upplevelse där spelarna blir inlåsta i ett rum och har 60 minuter på sig att ta sig ut genom att använda logiskt tänkande för att kunna lösa olika kluriga pussel.

Vi erbjuder även portabla escape rooms.

Hur många spel finns det?

Vi har sju escape rooms och sex olika scenarier att välja mellan: Bunker, Zombie Lab, Zodiac Killer, 2 Livstids-rum, Tesla's Mystery och Mastermind.

Våra rum kan sammanlagt ta upp till 42 spelare samtidigt.

Därtill har vi ett mobilt spel vid namn Final Exam. Detta spel kan ackommodera upp till 24 spelare över fyra lådor. Om du är en stor grupp som vill spela detta på plats i våra lokaler, kontakta gärna oss så ska vi se vad vi kan ordna (info@foxinabox.se).

Hur gör jag en bokning?

För att genomföra en bokning behöver ni besöka vår startsida eller klicka på knappen 'Boka nu'. Välj därefter det rum ni är intresserade av att boka.

När ni är på rummets sida kommer tillgängligheten att visas veckovis. Klicka på kalendern för att välja det datum ni är intresserade av att spela på. Därefter väljer ni antalet spelare och avslutar bokningen genom att fylla i kontaktuppgifter samt betalningsinformation.

Om ni istället är intresserade av att boka flera rum rekommenderar vi att ni väljer alternativet 'Boka Flera Rum'. När ni klickar på detta alternativ kan ni välja ett datum för att se tillgängligheten för en specifik dag. Välj de rum ni är intresserade av att boka och ange antalet spelare.

Efter bokningen kommer ni att få en bekräftelse från oss via e-post. Om du inte får bekräftelsen måste du kontakta oss, eftersom en spelomgång inte kan garanteras förrän du har mottagit bekräftelsemejlet.

Om du har frågor gällande din reservation är du välkommen att kontakta oss via telefon (070 979 61 31) eller e-post (info@foxinabox.se).

Vi tar inte emot bokningar via telefon eller via e-post.

Hur mycket kostar det?

Priset per person varierar beroende på datum, tid samt antalet spelare. För två spelare kostar det alltid 850 SEK. För tre spelare eller fler varierar priset mellan 350 och 400 SEK. Priset är detsamma för både barn och vuxna.

Studenter får 20% studentrabatt med koden STUDENT20 (kan inte kombineras med med andra erbjudanden eller värdebevis). Detta är inte en åldersbaserad rabatt, detta är inte en rabatt för barn, detta är en rabatt för studenter. Giltigt student-ID behöver visas på plats.

Håll utkik på våra sociala medier för rabatter och erbjudanden under högtider och evenemang!

Betalningsmetoder och deposition

Du kan välja mellan att betala på nätet med kort, med faktura eller med ett värdebevis som har köpts från oss.

Notera att vi inte accepterar American Express på vår webbsida.

Fakturor skickas ut efter att ni har spelat, och vi kommer att se till att fakturan återspeglar det faktiska antalet spelare som har deltagit. Så det finns ingen anledning att uppdatera oss om ditt antal spelare ändras före ditt spel, förutsatt att du inte behöver ändra antalet rum.

Till alla fakturor tillkommer en administrationsavgift på 49 SEK. Fakturor som skickas per post kommer att debiteras extra för att täcka materialet.

För att betala med ett värdebevis lägg till värdebevis-koden i fältet "Rabattkod". Klicka sedan på "Check" för att aktivera ditt värdebevis.

Avbokning, ombokning och återbetalning

Grupper med 3 eller fler bokade rum kan avboka eller ändra datum, delvis eller helt, kostnadsfritt upp till 7 dagar före spelet. Om något rum avbokas eller ändras, antingen som en del av en bokning eller hela bokningen, inom 7 dagar (inklusive den 7:e dagen) debiteras en avgift på 850 SEK per avbokat rum.

För grupper med 1-2 rum:
Avbokningar eller ombokningar som tar plats mer än 48 timmars innan spelet börjar: Du har rätt till en fullständig återbetalning.

Om en avbokning efterfrågas inom 48 - 24 timmar innan spelets starttid: Du kan boka om spelet till ett senare tillfälle, eller motta ett värdebevis till samma värde som ditt spel.

Om avbokningen efterfrågas 24 - 4 timmar innan spelets starttid: Du kan boka om eller motta ett värdebevis, dock kommer 850 SEK att förverkas, debiteras eller läggas till på din faktura.

Oavsett gruppstorlek erbjuder vi ingen återbetalning eller värdebevis för grupper som inte deltar i sitt spel, som vill minska antalet spelare, eller som avbokar inom 4 timmar från spelets starttid. Ombokningar inom 4 timmar från spelets starttid betraktas som avbokningar.

Grupper av alla storlekar kan minska antalet spelare upp till 48 timmar i förväg och få en återbetalning för de saknade spelarna. Inom 48 timmar kan en kupong utfärdas vid begäran.

För att avbryta eller boka om ditt spel, eller minska antalet spelare, vänligen kontakta info@foxinabox.se

Vänligen dela vår adress, SVEAVÄGEN 14, 11157 STOCKHOLM, till alla i din grupp som ska delta i spelet för att undivka eventuella problem. Om ni är försenade eller inte kommer till spelets avsatta tid för att ditt lag gick till fel plats gäller fortfarande reglerna för avbokning.

Gruppstorlek

Rummen är anpassade för grupper med högst sex spelare och minst två spelare.
I vissa fall kan vi göra undantag och tillåta sju personer att spela i ett rum, men detta är inte något vi rekommenderar. Om du har speciella önskemål är du välkommen att kontakta oss

Om ni är en större grupp som vill spela i flera rum kan ni reservera dessa genom att boka via knappen 'Boka flera rum samtidigt' på bokningssidan. Detta gör bokningsprocessen för mer än ett rum mycket smidigare, både för er och för oss! Eftersom priserna är per person kommer detta bokningsalternativ inte att ändra det totala priset, så länge ni är minst tre spelare i varje rum.

Ni kan även boka 'Life Sentence: Head to Head' och spela med upp till 12 personer i två identiska rum.

Åldersgräns

Rekommendationen är åldrar från 10 år och uppåt, men självklart är alla välkomna att spela!

För deltagare under 15 år krävs närvaro av en vuxen vid ankomst och avfärd. Vuxna behöver dock inte delta i själva spelet. Denna åtgärd är avsedd att säkerställa att vi har en kontaktperson om något mot förmodan skulle inträffa.

Vissa rum passar bättre för yngre spelare. Vi skulle rekommendera boka Life Sentence eller Mastermind för någon som är 7 år eller yngre. Kontakta oss via telefon (070 - 979 61 31) eller mejl (info@foxinabox.se) för mer information om vilket rum som passar vilka åldrar bäst!

Barn under 7 år spelar gratis, ett barn per betalad vuxna

Vilket språk är rummen på?

Alla våra rum är på engelska, eftersom vi främst är ett engelsktalande företag.

Om en svensktalande anställd är närvarande kan introduktionen göras på svenska, men detta kan inte garanteras.

Observera att även med en introduktion på svenska kommer de flesta pussel i rummet fortfarande att vara på engelska.

Om du önskar att få en introduktion på svenska, vänligen kontakta oss via telefon (070 - 979 61 31) eller mejl (info@foxinabox.se).

Tider och scheman

Mån - Tor: 12:30 - 23:00

Fre - Sön: 9:30 - 23:00

Se till att vara på plats minst 15 minuter innan er bokning.

Spelen börjar alltid vid den angivna tiden. Om gruppen blir försenad ställs bokningen in och om enstaka spelare blir sena börjar spelet utan dessa spelare.

Alla spel är 60 minuter långa.

Tillgänglighet och speciella behov

OBS: För tillfället är vår rullstolsramp ur funktion, vilket innebär att det inte går att nå alla escape rooms med rullstol. Vi arbetar aktivt för att snabbt få rampen att fungera igen. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.

Vår lokal har två våningar som båda är rullstolsanpassade. Våra escape rooms ligger på källarvåningen och det finns både hiss och ramp för att ta sig dit. Maxkapaciteten för hissen är 225 kg, elrullstolar kan väga mer än detta så kontrollera gärna totalvikten innan erat spel.

De rum som är bäst anpassade för rullstol är Bunker och Mastermind.

Om ni tror att en spelare skulle ha svårt att genomföra vissa moment på egen hand eller om ni har frågor gällande speciella behov är ni välkomna at kontakta oss på info@foxinabox.se så kommer vi fram till något tillsammans.

Gravida kan spela i våra rum då de inte är fysiskt utmanande.

Om ni vill ha råd för vilket rum som passar just för er grupp går det bra att kontakta oss.

Presentkort

Om du letar efter en unik julklapp, födelsedagspresent eller rolig överraskning är ett presentkort från oss ett solklart alternativ! Presentkort är giltiga i 12 månader efter inköpsdatum och endast för Fox in a Box STOCKHOLM (Sveavägen 14, 11157 Stockholm). Gå till "Presentkort/Värdebevis" på vår hemsida, välj önskad summa och fyll i formuläret.

Vilket rum ska jag välja?

Det bästa svaret på detta är alltid att välja det rum vars tema du tycker mest om!

Om du är ute efter ett mer familjevänligt rum eller ett rum för barn att spela själva rekommenderar vi Mastermind, Life Sentence, eller Bunker.

Zodiac Killer och Zombie Lab är, trots namnen, inte så läskiga men kan vara lite överväldigande för känsliga spelare. Vänligen notera att vi inte använder skådespelare i våra escape rooms.

Bunker, Zombie Lab & Tesla's Mystery innehåller blinkande lampor.

Hur pass svåra är rummen?

Svårighetsgraden för varje rum är subjektiv, men generellt sätt bedöms rummen på följande vis:

Mastermind 3/5
Life Sentence 3/5
Zombie Lab 3/5
Zodiac Killer 4/5
Tesla's Mystery 4/5
Bunker 5/5

Varje rum är bedömt i jämförelse med våra andra rum.

Team Building

Att spela ett escape room är ett utmärkt val för team building! Lagen måste samarbeta samt använda logik och kreativitet för att lösa pussel. Med våra sju rum kan vi tillgodose 42 personer samtidigt.

Om ni är en större grupp har vi en perfekt bärbar lösning för er!
Final Exam är vårat portabla escape room. Vi tar det roliga till ditt kontor, konferensrum, eller evenemang! Vid bokning av Final Exam ingår transport av spelet samt personal för att installera och leda. Spelet kan anpassas till behov och man kan köra upp till fyra matcher samtidigt med högst sex personer per lag.

Bygg på eran kommunikation och teamwork för att se vem som kan få den snabbaste tiden för dagen!

Om du är en del av HR-avdelningen på din arbetsplats har du möjlighet att sitta med våra spelledare och observera spelet; ett bra sätt att få insikt i lagdynamikerna som uppstår.

För mer information, vänligen maila info@foxinabox.se

Virtuellt Escape Room

Vi erbjuder nu virtuella spel som kan spelas från komforten av ditt egna hem, kontorsutrymme eller evenemang! Di kan läsa mer under fliken https://foxinabox.se/virtual_escape_room_games/l-60, eller kontakta info@foxinabox.se för mer information.

Hur betalar man?

Betalning kan ske via faktura, rabattkoder/presentkort eller betalningslänkar. Betalning kan inte göras över telefon.

Hur mycket kostar det?

 Det kostar från 400 SEK per person

Covid-19 information

Även fast samtliga restriktioner har upphört, fortsätter vi att ha handdesinfektionsmedel tillgängligt i våra lokaler och tillämpar säkra hygienrutiner. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Vad är julbord med escape room?

Det är ett julbordspaket som kombinerar en svensk Julbord-upplevelse med en Escape Room-upplevelse, erbjuds i samarbete med Hop & Vine. Passar för kollegor, vänner och familj.

Paketet inkluderar:
- 1 timme av Escape Room-aktivitet
- Ett privat julbordsrum
- Välkomstglögg
- Svenska och internationella festmåltider
- Ost och kex, desserter, godis, petit fours och färsk frukt
- Möjlighet att lägga till en inslagen julklapp, hantverksöl och vin! (andra dryckesalternativ finns tillgängliga)

Är du redan intresserad av att boka in eller höra om ett julbordevenemang med oss 2024? Vänligen kontakta oss på event@foxinabox.se.